marți, mai 21, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUPDATE. Incendiu la Șandra, marți seară. Intervin pompierii de la Sânnicolau Mare

UPDATE. Incendiu la Șandra, marți seară. Intervin pompierii de la Sânnicolau Mare

Alertă, marți seară, în localitatea Șandra, județul Timiș. Pompierii intervin de urgență pentru stingerea unui incendiu la o casă. UPDATE. Trei persoane au ajuns la spital

Pompierii de la Sânnicolau Mare s-au deplasat de urgență, marți seară, în localitatea Șandra, pentru stingerea unui incendiu în camera tehnică a unei case, în jurul orei 20. La fața locului se intervine cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

După efectuarea recunoașterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 20 mp, la nivelul camerei tehnice (centrala pe lemne).

Intervenția este în curs de desfășurare.

UPDATE. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la Șandra. Este vorba despre doi minori, o fată și un băiat, de aproximativ 13 și 14 ani, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani. Au inhalat fum, fiind transportați cu toții la spitalul din Sânnicolau Mare.

Camera tehnică a ars în totalitate, iar incendiul s-a extins la baie. A fost afectată o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați și aproximativ 10 metri pătrați de grinzi de tavan.

Foto: arhivă

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Da autospeciala de prima interventie a venit cu o scara ca motopompa nu pornea halal …un pompier si 2 localnici au tras la sfoara de sau plictisit si tot nu a pornit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare