sâmbătă, aprilie 20, 2024
No menu items!
AcasăIMPORTANTEAlin Nica, demis din funcția de lider al PNL Timiș. Vasile Blaga,...

Alin Nica, demis din funcția de lider al PNL Timiș. Vasile Blaga, interimar

Alin Nica a fost demis de la conducerea PNL Timiș în urma ședinței BPN care a avut loc marți după-amiază. Conducerea interimară a filialei va fi preluată de Vasile Blaga. În cadrul aceleași întruniri a fost validată și decizia luată în coaliția PSD-PNL de a-i susține pe Alfred Simonis pentru candidatura la CJ Timiș, respectiv pe Nicolae Robu la Primăria Timișoara.

Este oficial, Alin Nica a fost demis din funcția de lider al PNL Timiș și nu va mai fi candida de pe listele liberalilor pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Timiș, în urma ședinței de astăzi a Biroului Permanent Național. Schimbarea sa a fost votată cu 60 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei „abțineri”. Ca interimar, în locul lui Nica va veni europarlamentarul Vasile Blaga. În ciuda acestor decizii, Alin Nica încă nu a spus că va pleca din PNL.

„E o decizie foarte grea, am fost și sunt membru PNL de 20 de ani. Sunt liberal și voi fi în continuare, indiferent de ce decizie voi lua. Vreau să mă consult cu familia, cu colegii mei de filială, cu cei care și-au pus încrederea în mine și voi vedea ce voi face. Această decizie nu e despre mine, ci despre Timiș și Timișoara. Nu știu ce voi face…”, a declarat Alin Nica într-o intervenție televizată.

În urma întrunirii Biroului Permanent Național al PNL a fost validată decizia coaliției de a-l susține pe Alfred Simonis pentru candidatura la Consiliul Județean Timiș, respectiv pe Nicolae Robu la Primăria Timișoara. Totodată, în funcția de conducere a PNL Timișoara a fost numit Cristian Bușoi, un apropiat al lui Nicolae Robu, care-i va lua locul lui Cosmin Tabără, actualmente viceprimar al Timișoarei.

Citește și:

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată