joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăSPORTDoi atleți de la Politehnica Timișoara, proaspeți vicecampioni naționali

Doi atleți de la Politehnica Timișoara, proaspeți vicecampioni naționali

Politehnica Timișoara a obținut două medalii la Campionatul Național de Atletism. Anita Zaro și Gabriel Cristian Gabriel Voicu au urcat pe podium.

Atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat la Campionatul Național de Atletism, destinat seniorilor, care a avut loc în 29 și 30 iunie la Cluj-Napoca. În prima zi a concursului, Anita Zaro s-a aflat la startul cursei de 3.000 de metri obstacole. Sportiva timișoreancă a terminat pe locul secund și, astfel, a devenit vicecampioană națională. A alergat proba în 11:14,06.

Duminică, în cea de-a doua zi a competiției, Gabriel Cristian Gabriel Voicu s-a aflat la startul probei de 800 de metri. A condus cursa pe tot parcursul ei, dar a terminat în cele din urmă pe locul secund, o cursă decisă în ultimii cinci metri. Sportivul Politehnicii Timișoara a câștigat medalia de argint cu timpul 1:49,31. Pe prima poziție s-a clasat Nicolae Marian Coman legitimat la CSU Arad și CSM Craiova, cu 1:48,91. La start s-au aflat 22 de sportivi, împărțiți în trei secțiuni.

Tot în a doua zi a concursul, Anita Zaro s-a aflat la startul probei de 5.000 de metri. A terminat pe locul 5, cu 18:33,52.

Antrenorul secției de atletism a Politehnicii Timișoara este Daniel Chirilă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare