vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișEvenimentHaos pe șantierele din Timișoara. Au fost aplicate zeci de amenzi de...

Haos pe șantierele din Timișoara. Au fost aplicate zeci de amenzi de peste 100.000 de lei

Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate de polițiștii locali din Timișoara, în ultima lună, în cazul șantierelor care produc mizerie și nu respectă legea. Oamenii legii au făcut peste 100 de verificări.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat în ultima perioadă verificările la șantierele de pe raza Municipiului Timișoara, cu scopul reducerii impactului negativ asupra drumurilor publice și a vecinătăților, respectiv pentru prevenirea disconfortului produs cetățenilor. Totodată, cu ocazia controalelor s-a verificat și modul de gestionare a deșeurilor în incinta șantierelor, precum și trasabilitatea acestora”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Astfel, doar în ultima lună, oamenii legii au făcut 111 verificări pe șantiere. Au aplicat 40 de amenzi în valoare totală de 101.500 de lei celor care fie nu au separat deșeurile, nu au amenajat rampe de spălare a roților la ieșirea din incinta acestora sau au produs mizerie pe șoselele din Timișoara. Astfel de situații au fost constatate la șantiere din zone precum Calea Circumvalațiunii, Augustin Coman, C. Porumbescu, S. Brătescu, S. Ionescu-Ogrezeanu, Apicultorilor, Eroilor de la Tisa.  

Verificările polițiștilor locali pe aceste linii continuă și în perioada următoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare