vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăSPORTDoi atleți ai Politehnicii Timișoara au urcat pe podium, în weekend

Doi atleți ai Politehnicii Timișoara au urcat pe podium, în weekend

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Gabriel Voicu a terminat pe locul 2 cursa de 800 de metri de la „Papaflessia International Athletics”, competiție care a avut loc în Kalamata, oraș situat în sudul Greciei. Anita Zaro, aflată la studii în SUA, a urcat pe podium la „MAC Conference Outdoor Championship”.

Gabriel Voicu s-a aflat printre sportivii care au participat duminică, 12 mai, la „Papaflessia International Athletics”, un concurs internațional care adună la start sute de sportivi de top care a avut loc în Kalamata, oraș situat în sudul Greciei. Atletul Politehnicii Timișoara s-a remarcat în proba de 800 de metri, pe care a terminat-o pe poziția a doua, în spatele polonezului Patryk Sieradzki. Cristian Gabriel Voicu a trecut linia de finish în 1:47.59, ceea ce înseamnă un nou record personal.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, o altă atletă legitimată la Politehnica Timișoara, Anita Zaro, plecată la studii în Statele Unite ale Americii, s-a remarcat la „MAC Conference Outdoor Championship”, care a avut loc în Detroit. Zaro s-a aflat la startul cursei de 3000 de metri obstacole, unde a terminat pe locul 3, în 10:24.26. Și în cazul ei este vorba despre un record personal.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare