vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișEvenimentVIDEO. Incendiu în Cenad. O casă a luat foc

VIDEO. Incendiu în Cenad. O casă a luat foc

S-a dat alerta în localitatea de frontieră Cenad, județul Timiș, sâmbătă după-amiază. Un incendiu a izbucnit la o casă.

Pompierii din Sânnicolau Mare au fost solicitați să intervină de urgență, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14, în Cenad, pentru stingerea unui incendiu la o casă. La locul evenimentului s-a acționat cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În sprijinul lor a fost alertat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

Aproximativ 100 de mp ai acoperișului au fost distruși de flăcări. În urma incendiului au mai fost afectate camera tehnică și o cămară, iar celelalte încăperi, inundate cu fum. Pompierii au extras din locuință două butelii.

Nu s-au înregistrat victime. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma efectului termic al curentului electric, produs la o clocitoare depozitată în camera tehnică.

*

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor, căruia îi mulțumim pe această cale. Dacă și dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment care poate deveni știre și dacă aveți fotografii sau videouri, ni le puteți trimite fie printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook, fie pe Whatsapp, la numărul de telefon 0760 574 591.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare