marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișPoliticăCristian Moș: „Filiala USR Timiș nu mă mai reprezintă”

Cristian Moș: „Filiala USR Timiș nu mă mai reprezintă”

Cristian Moș, care în ultimii ani fusese unul dintre oamenii importanți din USR Timiș, a transmis că nu se mai regăsește în cadrul filialei și că este „în imposibilitatea de a susține acest proiect”. Îl atacă pe liderul Dominic Fritz, despre care spune că „a ajuns să joace murdar”.

„În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, de membru fondator al USR Timiș, fost președinte al filialei județene și fost membru în Biroul Național USR, consider că este momentul potrivit să anunț că mă aflu în imposibilitatea de a susține acest proiect. Filiala USR Timiș nu mă mai reprezintă.  Astăzi, această organizație nu mai este decât un instrument de manevră nu doar pentru Dominic Firtz, ci mai nou și pentru Alin Nica”, a transmis Cristian Moș, vicepreședinte al USR Timiș, printr-un comunicat de presă.

Încrederea pe care a avut-o în Dominic Fritz s-a pierdut în timp, spune acesta. Iar printre ultimele picături care au umplut paharul se numără faptul că „Fritz se ține de mână cu Ludovic Orban și Băsescu, unii dintre dinozaurii din cauza cărora am intrat în politică noi, ceilalți”.

„În 2021, am crezut sincer că Dominic Fritz poate duce mai departe misiunea noastră, că el poate crește filiala USR Timiș și că înțelege de ce e important să ai în spate o filială județeană puternică, chiar dacă tot ce îți dorești e Primăria Timișoara. Mă întreb oare câți primari o să mai aibă USR  în Timiș după alegerile din 9 iunie? Sau mai bine hai să ne întrebăm câte filiale locale active mai avem în județ azi? Ce s-a ales de toată munca noastră de construcție din 2016 până în 2021?”, a mai spus Cristisn Moș.

Totodată, Moș a mai spus faptul că „voi continua munca mea de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, dar și parcursul politic așa cum consider că este corect față de cei care mi-au dat votul de încredere”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată