sâmbătă, aprilie 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATERestricții în trafic pe teritoriul Ungariei

Restricții în trafic pe teritoriul Ungariei

Vor fi restricții în trafic, pe șoselele din Ungaria, în perioada 28 martie – 1 aprilie. Autovehiculele de mare tonaj vor fi trase pe dreapta.

Sunt restricții de circulație pe tot teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, în perioada 28 martie – 1 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor Pascale Catolice. Conform CNAIR, în perioada 28 martie (joi), ora 22:00 – 29 martie (vineri), ora 22:00 și 30 martie (sâmbătă), ora 22 – 01 aprilie (luni), ora 22:00, circulaţia tuturor vehiculelor de transport marfă cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricționată.

Restricţiile nu se referă la mijloacele de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile ori celor supuse unui anumit regim de temperatură. Măsura întreprinsă de autoritățile ungare pentru celebrarea Sărbătorilor Pascale Catolice vizează perioada mai sus menționată.

„Recomandăm conducătorilor auto ca la ridicarea restricţiilor să utilizeze toate punctele de trecere a frontierei existente la granița cu Ungaria, în vederea evitării blocajelor cauzate de afluxul mare de trafic”, transmite CNAIR.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată