marți, mai 21, 2024
No menu items!
AcasăIMPORTANTE„Executat în stil golănesc”, Alin Nica se reorientează pentru o nouă candidatură...

„Executat în stil golănesc”, Alin Nica se reorientează pentru o nouă candidatură la CJ Timiș. Discuții cu Orban și Fritz

„A fost o execuție în stil golănesc”, a spus Alin Nica, miercuri, la mai puțin de o zi după ce a fost demis din funcția de lider al PNL Timiș. Lipsit de susținerea liberalilor, Nica a început să-și planifice candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș și a discutat cu Ludovic Orban, lider al Forței Dreptei.

„A fost o execuție în stil golănesc, nu am cum să o calific altfel. Nu a mea, ci a Timișoarei, a Timișului, pentru că, negând dreptul liberalilor de a avea şansa de a candida şi de a contracandida stânga în judeţul Timiş. Practic pe noi ne-au exclus din toată această ecuaţie şi acesta este lucrul pe care îl reproșăm conducerii centrale. Evident că vom găsi o variantă astfel încât interesele şi dorinţele, aspiraţiile timişenilor de dreapta să fie reprezentate în continuare şi voi face în următoarele zile şi un anunţ în acest sens. Categoric, îmi doresc să candidez la CJ Timiş pentru un nou mandat. Consider că avem realizări remarcabile în aceşti patru ani şi timişorenii şi timişenii merită să dea o palmă Bucureştiului prin votul pe care îl vor da în 9 iunie”, a declarant miercuri Alin Nica.

Președintele Consiliului Județean Timiș a început deja să se reorienteze și să calculeze care e opțiunea ce-i crește șansele să câștige un nou mandat. Din ecuație nu putea lipsi Ludovic Orban și Forța dreptei.

„M-am întâlnit cu Ludovic Orban, discutăm cu toţi care pot fi interesaţi de un astfel de proiect în Timiş şi să ofer o şansă dreptei aici în Timiş, dreptei reale de a se exprima în planul politicii locale”, a menționat Nica.

Acesta nu s-a ferit să spună că va discuta și cu Dominic Fritz, „pentru că e nevoie de o coagulare a tuturor celor care se opun acestor diktate de la București”.

„În momentul de faţă singurul exponent al dreptei în Timiş şi Timişoara o reprezintă această alianţă pe care o putem pregăti cu toţi cei care gândesc liberal şi gândesc de dreapta şi vor să aibă un reprezentant în aceste alegeri locale din 9 iunie”, a adăugat Alin Nica.

Demis din funcția de președinte al PNL Timiș, Nica se consideră exclus din partid. Va avea o ultimă întâlnire cu membrii filialei miercuri, la sediul de pe strada Vasile Alecsandri. Întrebat dacă-și va da demisia, Alin Nica a spus că „…dacă va trebui, și cred că va trebui să fiu forțat să fac acest pas, îl voi face. Nu cu inimă ușoară, ci cu gândul că la un moment dat voi reveni acolo unde îmi este sufletul şi unde am pus suflet în toţi aceşti 20 de ani în toate activităţile pe care le-am avut ca şi primar al comunei Dudeştii Noi ca simplu, membru al Partidului Naţional Liberal sau chiar ca vicepreşedinte al PNL la nivelul României”.

Citește și:

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare