vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăPUBLITITATE ȘI ANUNȚURIAngajăriPublicitate în Tribuna - Conectați la vestul țării!

Publicitate în Tribuna – Conectați la vestul țării!

Tribuna (www.tribunasnm.ro) este un site online de știri de ultimă oră care acoperă actualitatea nu doar a județului Timiș, dar și informațiile importante din partea de vest a țării. Așa cum o spune și sloganul, suntem „Conectați la vestul țării!”, ceea ce oferă avantaje substanțiale în promovarea afacerii tale prin publicitate în Tribuna.

Zilnic, site-ul nostru oferă noutăți din domenii de interes precum – administrativ, politic, educațional, social, cultural, de sănătate, turism, economic, sportiv etc. – dar și interviuri, reportaje, editoriale sau alte genuri de materiale de interes pentru comunitatea în care vă desfășurați activitatea firmei. Astfel, Tribuna a devenit un excelent spațiu de expunere pentru companiile și firmele din Timiș și din vestul țării care știu că publicitatea în site-urile locale/regionale este unul dintre modurile eficiente de a ajunge ușor la publicul țintă și la clienți, grație promovării într-un spațiu vizibil, accesat și extins.

Alte avantaje ale publicității în Tribuna

  • Expunere județeană și regională. Publicația noastră este accesată zilnic de mii de cititori nu doar din Timiș, dar și din întreaga parte de vest a țării. Ceea ce oferă afacerii d-voastră expunerea necesară pentru a-i fi achiziționate serviciile și pentru a-i face cunoscută activitatea.
  • Acces permanent. Odată publicate, articolele/materialele de promovare ale societății d-voastră vor putea fi accesate permanent. Ele vor rămâne tot timpul pe site-ul Tribuna și vor fi indexate în Google. La o simplă căutare vor putea fi accesate, într-un spațiu cu expunere regională.
  • Distribuire și targetare. Toate articolele/materialele de promovare ale afacerii d-voastră vor fi distribuite automat pe rețelele de socializare ale site-ului de știri Tribuna, apoi pe grupurile din zona de vest. Astfel, activitatea firmei d-voastră va ajunge mult mai repede și mai ușor spre publicul țintă.
  • Credibilitate, verticalitate. Site-ul de știri Tribuna și-a format de-a lungul timpului o audiență fidelă, iar prin știrile și informațiile publicate și-a format credibilitate și verticalitate, lucruri care pot influența pozitiv și activitatea afacerii d-voastră, odată promovată pe portalul nostru de știri.

Modalități de promovare – Publicitate Tribuna

ADVERTORIALE. Materialele jurnalistice denumite „advertoriale” sunt texte prin care este promovată afacerea d-voastră. În același timp, ele se integrează în cadrul editorial al publicației și are în același timp și componenta de informare, odată cu promovare. Este una dintre cele mai eficiente modalități de a ajunge la publicul țintă și de a menține un contact permanent, întrucât prin intermediul site-ului Tribuna este obțin o poziționare cât mai bună în Google, iar astfel afacerea d-voastră câștigă vizibilitate pentru atragerea clienților, publicului țintă. Ele pot avea și link extern în afară de faptul ca aduce trafic targetat către site-ul țintă, poate ajuta și la optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) pentru afacerea d-voastră.

Advertorialele pot fi publicate fie sub forma unor știri, a unor reportaje, recenzii, interviuri sau alte tipuri de texte jurnalistice. Reprezintă un mijloc de comunicare țintit pentru a detalia calitățile produselor pe care le promovați sau le vindeți fiind ideale pentru publicitate în Tribuna. Altfel spus, un advertorial este o reclamă sub formă de conținut editorial. Termenul „advertorial” este un amestec al cuvintelor „advertisement” (reclamă) și „editorial”.

Banner publicitar. Un banner publicitar pe site-ul Tribuna oferă afacerii d-voastră expunere și vizibilitate continuă în fața fiecărui cititor care accesează știrile și informațiile publicate. De altfel, scopul unui banner este de a capta atenția cât mai multor persoane. Este, așadar, amplasat în locuri strategice, astfel încât să apară pe dispozitivele cititorilor. Bannerele pot avea diverse forme, datorită tehnologiilor avansate utilizate pentru realizarea lor, dar cele mai multe sunt pătrate sau dreptunghiulare. Această trăsătură depinde de design-ul mesajului imprimat. Bannerele publicitare publicate pe site-ul nostru pot fi animate și sunt însoțite de un link activ spre afacerea d-voastră, pentru ca potențialii clienți să ajungă direct la serviciile pe care le oferiți.  

ANUNȚURI. Fie că vreți să vindeți un anumit produs, fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă sau a unor angajați pentru firma d-voastră ori vreți să vă promovați o acțiune site-ul Tribuna vă pune la dispoziție secțiuni speciale pentru a vă atinge scopul cât mai repede și mai eficient. Pe site-ul nostru găsiți trei astfel de spații: ANGAJĂRI, VÂND ȘI CUMPĂR sau IMOBILIARE. Astfel, spațiul funcționează ca un magazin online, ușor de accesat, centrat, care publicul larg. Ele pot conține link-uri active care să direcționeze clientul spre afacerea și produsele pe care le promovați d-voastră. Totul, la distanță de un simplu click pentru toți cititorii site-ului Tribuna.

Mai multe avantaje ale promovării online – Publicitate Tribuna

Printre avantajele publicității online se numără țintirea (targetarea) mai bună (ore, zone geografice, număr de afișări pe utilizator) a clientelei dorite, posibilitatea de a oferi informații mai multe (prin bannere expandabile sau prin atragerea vizitatorului interesat către o pagină web cu mai multe informații) și posibilitatea de a interacționa dinamic cu potențialul client.

O campanie de publicitate online optimizată corect poate aduce venituri considerabile, atâta timp cât este centrată pe perioada potrivită de afișare a anunțurilor, orele zilei și zilele săptămânii, preferințele și caracteristicile publicului, varianta de desktop sau mobile etc.

Putem fi contactați la:

E-mai: redactie@tribunasnm.ro ; oancia.dan@gmail.com
Telefon: 0760 574 591
Director Tribuna: Dan Oancia

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare