sâmbătă, aprilie 20, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișAdministrațiePeste 300 de locuri de parcare în locurile vechilor garaje, promisiunea Primăriei...

Peste 300 de locuri de parcare în locurile vechilor garaje, promisiunea Primăriei Timișoara

Primăria Timișoara transmite că va face peste 300 de locuri de parcare în mai multe zone ale orașului. Ele vor apărea după ce vor fi demolate 231 de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritate degradate.

Administrația publică de pe Bega a luat în vizor 231 de garaje sau clădiri provizorii din zone precum Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor, care ar urma să fie demolate. Planul este ca în locul lor să fie construite peste 300 de locuri noi de parcare, iar zonele să fie revitalizate prin amenajarea de spații verzi, trotuare și locuri de joacă.

Până acum, peste 120 de garaje vechi au fost demolate în zone precum Intrarea Munților (cartierul Șagului), zona străzilor Silistra, Martir Gheorghe Nuțu Ioțcovici și Intrarea Sunetului (cartierul Lipovei) și zona străzii Meziad (cartierul Girocului). Aceleași lucrări sunt planificate să înceapă în zona străzii Cugir (cartier Aradului).

„Jumătate din garajele pentru care am trimis notificare pentru demolare au fost deja date jos chiar de către cei care le utilizau și le mulțumesc pentru că au reacționat așa prompt. Odată ce terenurile sunt eliberate complet de construcții, vom intra cu echipele noastre să amenajăm locurile de parcare, să plantăm copaci, să amenajăm accese și trotuare. Acolo unde spațiul o permite vom face și amenajări pentru copii. Fiecare nou spațiu eliberat de betoane este un loc câștigat de comunitate”, a declarat primarul Dominic Fritz.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată