joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișEvenimentTupeist sau prost? Un român cu permisul suspendat a încercat să treacă...

Tupeist sau prost? Un român cu permisul suspendat a încercat să treacă granița pe la vama Cenad

Culmea tupeului sau pur și simplu prostie. Deși avea permisul de conducere suspendat, un bărbat a crezut că-i va păcăli pe polițiștii de frontieră și ca va putea trece granița în Ungaria pe la vama Cenad. Într-o situație asemănătoare s-a aflat și un bulgar.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani s-a prezentat la vama Cenad, luni după-amiază, în încercarea de a trece granița. Polițiștii i-au cerut permisul de conducere, moment în care șoferul le-a spus că nu-l are asupra sa.

Oamenii legii l-au verificat în baza de date și au constatat faptul că cel aflat la volan are permisul suspendat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Cazuri similare, tot la vama Cenad

Nu a fost singurul astfel de caz care a avut loc luni, 9 iulie, la vama Cenad. Un alt român în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unei mașini înmatriculate în Belgia, a încercat să treacă granița cu un permis de conducere emis de autoritățile din Bosnia & Herțegovina.

Polițiștii de frontieră și-au dat seama că este vorba despre un act fals. Mai mult, s-a constatat faptul că bărbatul aflat la volan nu a deținut niciodată permis de conducere în România. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Un lucru asemănător a încercat să facă un bulgar în vârstă de 40 de ani. Ajuns ieri, în jurul orei 10, în fața polițiștilor de frontieră, acesta a recunoscut că nu are permis de conducere. S-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare