joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăSPORTTrei sportivi de la Politehnica Timișoara au câștigat medalia de aur pentru...

Trei sportivi de la Politehnica Timișoara au câștigat medalia de aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run

Trei sportivi ai Politehnicii Timișoara au câștigat medalia de aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run. Este vorba despre Eduard Păuleț, Erik Krausz și Bogdan Toader, care au ocupat prima treaptă a podiumului în proba de Laser Run pe echipe.

Eduard Păuleț, Erik Krausz și Bogdan Toader, cu toții legitimați la CSU Politehnica Timișoara, au reprezentat România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run, care s-a desfășurat în perioada 2 – 7 iulie 2024, în Funchal, capitala insulei Madeira. Acolo unde cei trei au dus tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de Laser Run pe echipe, la juniori. Sportivii Politehnicii Timișoara au încheiat concursul cu timpul de 36:24.00 minute. Pe locul secund s-au clasat reprezentanții Greciei, iar pe poziția a treia cei ai gazdei Portugalia.

Nu este singura performanță obținută de sportivii legitimați la Politehnica Timișoara. Erik Krausz și Bogdan Toader au câștigat pentru România duminică, 7 iulie, în ultima zi de concurs, medalia de bronz la ștafetă masculin în cadrul concursului de laser run, juniori. La U19, tot la ștafetă masculin, Eduard Păuleț și Nikolas Tanasiciuc au terminat pe locul 4. 

Vă reamintim, la ultimul Campionat Național de Biatlon, Triatlon și Laser Run, desfășurat în perioada 17 – 19 mai 2024, la Otopeni, sportivii „alb-violeți” au câștigat nu mai puțin de 14 medalii. Politehnica Timișoara domină cu autoritate la aproape toate categoriile de vârstă întrecerile care se desfășoară pe plan național la aceste discipline.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare