joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișAdministrațieA fost semnat contractul pentru modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Recaș

A fost semnat contractul pentru modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Recaș

Centru Școlar pentru Educație Incluzivă din Recaș urmează să fie renovat. Consiliul Județean Timiș a semnat contractul, astfel că lucrările pot începe în scurt timp. Investiția se ridică la peste 7 milioane de lei.

CJ Timiș a semnat joi, 20 iunie 2024, contractul de execuție pentru „Renovare energetică moderată a clădirii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Păunescu Recaș”. Clădirea va fi reabilitată energetic pe o suprafață totală construită la sol de 453 mp și o suprafață desfășurată totală de 2722 mp. Va fi modernizată termic prin anvelopare cu termosisteme compuse din polistiren extrudat de 10 cm grosime pe soclu și vată minerală rigidă de 10 cm pe fațade. De asemenea, se va schimba tâmplăria exterioară cu una din PVC și se vor actualiza rețelele electrice, sanitare și termice.

Vor fi intervenții asupra pereților și a fundațiilor existente, la planșee și la învelitori, la zona exterioară a clădirii, precum și la structura existentă. De asemenea, se va moderniza instalația de energie electrică și de distribuție a acesteia  în clădire, iluminatul interior și se va monta un  sistem de panouri fotovoltaice. Instalațiile termice, sanitare, de ventilare și climatizare vor fi, la rândul lor, moderniza

Investiția totală depășește suma de 7 milioane de lei, din  care aproximativ 2 milioane provin din bugetul Consiliului Județean Timiș, iar restul, de circa 5 milioane de lei din fonduri aferente Planului Național de Redresare și Reziliență (PNNR). Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni de la data emiterii Ordinului de începere a lucrărilor de către beneficiar.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare