joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișAdministrațieNoi locuri de parcare, finalizate în zona Lipovei din Timișoara

Noi locuri de parcare, finalizate în zona Lipovei din Timișoara

Alte câteva zeci de locuri de parcare au fost amenajate în zona Lipovei din Timișoara. Au fost ridicate în locul fostelor garaje demolate de reprezentanții primăriei.

Primăria Timișoara transmite că a finalizat ultimele locuri de parcare din zona Lipovei, în cadrul unei prime etape în care a făcut astfel de amenajări în locul fostelor garaje de cartiere. Pe Intrarea Sunetului au apărut 44 de locuri de staționare în locul celor 35 de garaje care au fost demolate.

Tot în zonă, pe strada Silistra, la intersecția cu strada Verde, după demolarea vechilor construcții au fost amenajate 32 de locuri de parcare, iar pe strada Verde pe locul fostelor garaje sunt acum 77 de locuri pentru mașini. Au fost amenajate mici zone verzi cu iarbă, plante și arbuști.

„Primăria Municipiului Timișoara vizează demolarea a sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea degradate, iar într-o primă etapă sunt derulate lucrări în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. Revitalizarea respectivelor zone se va face prin amenajarea de noi spații verzi pe locul acestor garaje precum și căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul o permite”, transmite Primăria Timișoara.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare