vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăSPORTCampionatul Național de floretă, seniori, cu sportivii Politehnicii Timișoara în prim-plan

Campionatul Național de floretă, seniori, cu sportivii Politehnicii Timișoara în prim-plan

Sportivii Politehnicii Timișoara vor lupta pentru medalii la Campionatul Național de floretă destinat seniorilor. Întrecerea va avea loc în perioada 16 – 19 mai 2024, în București, atât la individual, cât și pe echipe.

Timp de patru zile, la București – Floreasca, va avea loc Campionatul Național de floretă destinat seniorilor. Primele două zile, 16 și 17 mai, este destinată întrecerii feminine, individual și pe echipe. În 18 și 19 mai vor intra în luptă băieții, care vor concura atât la individual, cât și pe echipe.

Delegația Politehnicii Timișoara este compusă din nu mai puțin de 13 sportivi. La feminin vor lupta pentru medalii Rebaca Cândescu, Ingrid Miti Bikfalvi, Ecaterina Gorobeț, Karina Tal și Diana Șuta. În întrecerea masculină, Politehnica Timișoara va fi reprezentată de opt sportivi la individual, respectiv două echipe. Prima dintre ele va fi compusă din Benjamin Bodo, Emanuel Cândescu, Tom Gomboș și Nikitas Gherman. În a doua alcătuire vor fi Eugen Vadaniuc, Felix Dogariu, Mihnea Robănescu și Artiom Cecet.

„Avem așteptări foarte mari. Ne dorim să ne întoarcem cu cel puțin patru medalii, două pe echipe și minimum două la individual. Sperăm ca ele să fie cât mai strălucitoare”, a transmis Adrian Tal directorul executiv al Politehnicii Timișoara.

Antrenorul secției de scrimă a Politehnicii Timișoara este Livius Buzan.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare