vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișPoliticăSimonis cere sancționarea Alianței Dreapta Unită și AUR, în urma scandalului din...

Simonis cere sancționarea Alianței Dreapta Unită și AUR, în urma scandalului din prima noapte a campaniei electorale

A fost scandal încă din prima noapte a campaniei electorale, la Timișoara. Reprezentanții Alianței Dreapta Unită (USR – Forța Dreptei) și membrii AUR s-au luat la harță în centrul orașului, la lipit afișe. Alfred Simonis cere sancționarea celor două partide pentru „încăierarea golănească.

Membrii AUR și cei ai Alianței Dreapta Unită (USR – Forța Dreptei), în frunte cu Ruben Lațcău, s-au luat la harță în prima noapte a campaniei electorale, în centrul Timișoarei, la lipit afișe. Ambele tabere s-au aflat cu telefoanele în mână, imaginile au fost înregistrate și au apărut pe rețelele de socializare, iar totul „ a fost transformat de tandemul Nica – Fritz într-un adevărat circ mediatic, prin care aceștia încearcă să învinovățească PSD și PNL pentru conflictul iscat. Noaptea minții!, spune Alfred Simonis.

„Chiar ieri, la momentul startului campaniei electorale, am făcut un apel la o campanie civilizată din partea tuturor competitorilor. Am susținut mereu că astfel de acțiuni nu sunt demne de un oraș de talia Timișoarei și am dezaprobat de fiecare dată conflictele, iar ceea ce s-a întâmplat aseară nu ne face cinste ca timișoreni. Totodată, nu face cinste nimănui nici atacul lui Alin Nica și al lui Dominic Fritz la adresa PSD, care nu a fost niciodată implicat în astfel de acțiuni specifice partidelor extremiste. Singurul scop al celor doi este de a ataca Partidul Social Democrat”, transmite Alfred Simonis.

Totodată, candidatul social-democraților la Consiliul Județean Timiș solicită „ statului sancționarea celor două grupări care s-au încăierat golănește în plin centru al orașului, într-un loc simbolic pentru Timișoara.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare