vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișSocialZiua Europei, marcată (și) la Sânnicolau Mare

Ziua Europei, marcată (și) la Sânnicolau Mare

Ziua Europei nu va trece nemarcată la Sânnicolau Mare. Va fi un weekend plin de evenimente, în care centrul celui mai vestic oraș al țării se va anima.

Nume sonore ale muzicii ușoare românești sunt așteptate la Sânnicolau Mare, în weekend-ul următor, cu ocazia marcării Zilei Europei. Sute de persoane sunt așteptate să ia parte la evenimentele ce se vor desfășura pe scena Teatrului de Vară a Castelului Nako.

Evenimentele vor începe sâmbătă seară, de la ora 20. Pe scenă, în fața sâmnicloșenilor, vor urca interpreți precum Shift, Nane, Dorian Popa sau Loredana Groza.

Seara de duminică va fi dedicată muzicii populare. Georgiana Lobonț, Florin Boita și Nicoleta Voica sunt așteptați să cânte cu ocazia Zilei Europei, în Sânnicolau Mare.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii și unității în Europa. Sunt două date pentru sărbătoarea acestei zile 5 mai pentru Consiliul Europei și 9 mai pentru Uniunea Europeană (UE). Pentru UE, această zi este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, comemorând declarația istorică a ministrului de externe francez, Robert Schuman.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare