joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișAdministrațieA fost semnat contractul pentru achiziționarea a 25 de microbuze hibride destinate...

A fost semnat contractul pentru achiziționarea a 25 de microbuze hibride destinate transportului școlar

Nu mai puțin de 25 de microbuze vor veni în Timiș pentru transportul elevilor spre școli. Consiliul județean a semnat cu Administrația Fondului de Mediu contractul de finanțare pentru achiziția mijloacelor de transport.

Consiliul Județean Timiș a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare pentru achiziția a 25 de microbuze hibride, banii fiind alocați prin Programul privind îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea cantităţii de emisii de gaze cu efect de seră. Autovehiculele vor fi utilizate pentru transportul elevilor timișeni și vor fi transferate centrelor pentru educație incluzivă sau către UAT-urile care au transmis solicitări în acest sens către administrația județeană. 

Suma primită de Consiliul Județean Timiș este de 24.775.000 lei și este destinată acoperirii cheltuielilor eligibile, costurile de exploatare și întreținere urmând a fi suportate de beneficiari. Următorul pas după câștigarea finanțării este pregătirea documentației necesare pentru organizarea procedurii de achiziție publică.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare