vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăSPORTPolitehnica Timișoara câștigă trei medalii la CN de floretă, tineret

Politehnica Timișoara câștigă trei medalii la CN de floretă, tineret

Floretiștii Politehnicii Timișoara au câștigat trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. În clasamentul pe echipe, la feminin, sportivele alb-violete au câștigat bronzul. La individual, feminin și masculin, Ingrid Miti Bikfalvi și Felix Dogariu s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului.

Echipa Politehnicii Timișoara a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național de floretă tineret, feminin. Clubul alb-violet a fost reprezentat de Ecaterina Gorobeț, Ingrid Miti Bikfalavi, Diana Suta și Karina Tal, care au trecut de CSA Steaua București II în meciul pentru locul 3, scor 45-40. În semifinale, floretistele antrenate de Livius Buzan au cedat în fața primei echipe a Stelei, scor 22-45. În întrecerea masculină pe echipe, CSU Politehnica Timișoara (Felix Dogariu, Nikitas Gherman, Mihnea Robănescu) a terminat pe locul 7.

În clasamentul individual la floretă tineret, feminin, Ingrid Miti Bikfalvi a câștigat medalai de bronz. Aceeași poziție a fost obținută de Felix Dogariu, la floretă tineret, masculin. Sportivul legitimat la CSU Politehnica Timișoara a fost învins în semifinale de Alexandru Pîrva de la CSA Steaua București, scor 9-15, cel care avea să câștige finala.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare