vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăSPORTAtleții Politehnicii Timișoara, în cursa pentru medaliile de la Campionatul Național de...

Atleții Politehnicii Timișoara, în cursa pentru medaliile de la Campionatul Național de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara se vor lupta pentru locurile de pe podium la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală, la mai puțin de o săptămână de când au câștigat medalii la Campionatul Național de semimaraton (21,1 km), care au avut loc la București. Competiția se va desfășura loc la Câmpulung Moldovenesc, în perioada 27 – 28 aprilie 2024.

Prima cursă va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, se va desfășura pe o distanță de 7 kilometri și va fi doar alergare verticală. În cea de-a doua zi a competiției, duminică, 28 aprilie, atleții Politehnicii Timișoara vor fi la startul cursei de alergare montană scurtă, care se va desfășura pe o distanță de 14 kilometri.

Politehnica Timișoara este reprezentată la feminin de Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro. La masculin, pentru clubul alb-violet vor alerga Cosmin Ardelean, Erik Krausz și  Bogdan Toader. Evoluțiile acestora vor conta atât în clasamentul invididual, cât și pe echipe. 

Vă reamintim, la Campionatul Național de semimaraton care a avut loc duminică, 21 aprilie, Iulia Mărginean a câștigat medalia de bronz la tineret. Pe echipe, la feminin, Politehnica Timișoara s-a clasat pe poziția a doua la senioare, iar la masculin, tineret, a obținut medalia de bronz.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.

Citește și:

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare