marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișEvenimentO femeie din Timiș a vrut să facă 10.000 de lei de...

O femeie din Timiș a vrut să facă 10.000 de lei de pe urma fiicei sale. L-a șantajat pe un vârstnic de viol

O femeie dintr-un oraș din Timiș are probleme cu legea după ce, cu mult tupeu, a șantajat un bărbat că-l va acuza de faptul că i-a violat fiica. I-a pretins 10.000 de lei pentru a-și ține gura. A fost prinsă în flagrant când a primit banii.

Șantajat că va fi denunțat pentru comiterea de viol asupra unei minore, un bărbat de 63 de ani din Lugoj a apelat la ajutorul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale. A mers la secție în 23 februarie 2024 și le-a povestit oamenilor legii ce i s-a întâmplat. O femeie de 30 de ani și soțul acesteia în vârstă de 23 de ani, ambii de etnie romă, sunt cei care i-au cerut 10.000 de lei pe motiv că le-ar fi violat fiica. De fapt, vârstnicul ar fi avut o relație mai apropiată cu cea care l-a acuzat.

Pentru a rezolva cazul, marți, 16 aprilie, a avut loc un flagrant. Acuzatoarea a fost prinsă de polițiști în jurul orei 12 când a primit suma de bani pretinsă.

Banii au fost restituiți persoanei vătămate, iar femeia a fost condusă la audieri, fiind reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Magistrații au dispus miercuri, 17 aprilie, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată