sâmbătă, aprilie 20, 2024
No menu items!
AcasăSPORTVoleibalistele Politehnicii Timișoara, în drum spre play-off-ul Diviziei A2, seria Vest

Voleibalistele Politehnicii Timișoara, în drum spre play-off-ul Diviziei A2, seria Vest

Politehnica Timișoara va juca weekend-ul acesta în play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, la volei feminin. Turneul va avea loc la Oradea, iar sportivele alb-violete vor susține trei partide.

CSU Politehnica Timișoara se numără printre cele patru echipe care vor juca în play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, la volei feminin, în weekend-ul 22 – 24 martie. Turneul semifinal se va desfășura la Oradea. Sportivele alb-violete vor susține trei meciuri pe malurile Crișului Repede, primul dintre ele în fața gazdei CSU Oradea, vineri seară, de la ora 18:30. A doua partidă va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 16, contra celor de la CSU „U” Cluj, echipa care a terminat sezonul regulat pe prima poziție, cu victorii pe linie. Apoi, duminică, de la ora 12, voleibalistele antrenate de Cerasella Șerban vor juca în fața celor de la CSU Medicina Târgu Mureș.

„Noi ne-am îndeplinit obiectivul din acest sezon, odată cu ajungerea în play-off-ul seriei de vest. De aici, tot ce vine este un bonus. Sperăm ca în play-off-ul de la Oradea să avem evoluții cât mai bune, să facem meciuri frumoase. Cel puțin două dintre echipe, Clujul și Oradea, au jucătoare mult mai experimentate, de altă vârstă”, a spus Cerasella Șerban, antrenoarea echipei de volei a Politehnicii Timișoara, înainte de plecarea spre Oradea.

Primele două clasate din play-off-ul Diviziei A2, seria Vest, vor juca într-un turneu final de promovare cu primele două clasate din cealaltă serie. Două echipe vor promova pe prima scenă voleibalistică feminină din România.

CSU Politehnica Timișoara a încheiat pe poziția a treia sezonul regulat al Divizie A2 la volei feminin. Sportivele pregătite de Cerasella Șerban au jucat 10 partide, iar pe cinci dintre acestea le-a câștigat. Pe primele două poziții s-au clasat CS „U” NTT Data Cluj, respectiv CSU Oradea. Sub voleibalistele alb-violete au fost CSU Medicina Târgu Mureș, CSM Caransebeș și CSM Sighetu Marmației.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată