sâmbătă, aprilie 20, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișAdministrațieTimișoara, gazda a trei competiții naționale de gimnastică, în aprilie

Timișoara, gazda a trei competiții naționale de gimnastică, în aprilie

Timișoara va fi, la începutul lunii aprilie, gazda Campionatului Național de Gimnastică Artistică Feminină „Rising Star”, a Campionatului Național de Juniori și Selecției Echipei Naționale de Seniori. Evenimentele vor fi organizate în perioada 4-9 aprilie 2024, în Sala „Constantin Jude”.

Primăria Timișoara a decis să suporte costurile de organizare pentru trei evenimente ale Federației Române de Gimnastică. În Sala „Constantin Jude”, în perioada 4-9 aprilie 2024, vor avea loc Campionatul International de Gimnastica Artistică Feminina “Rising Star,“ Campionatul National de Juniori și Selectia Echipei Nationale de Seniori.

„Prin asemenea evenimente, susținem sportul de masă ca bază de selecție pentru marea performanță, oferind, totodată, recunoaștere campioanelor noastre, pentru munca lor extraordinară și modelul de viață pe care îl oferă”, transmite Primăria Timișoara.

Cele 5 zile de eveniment sportiv vor fi transmise live de către TVR și vor beneficia de streaming live la nivel internațional. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată