sâmbătă, aprilie 20, 2024
No menu items!
AcasăSPORTCSU Poli Timișoara, aproape 20 de medalii la un concurs internațional desfășurat...

CSU Poli Timișoara, aproape 20 de medalii la un concurs internațional desfășurat în Ungaria

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu o salbă de medalii de la „Cupa Hod”, concurs internațional care  a avut loc weekend-ul trecut la Hodmezovasarhely, în Ungaria. În plus, Emil Dăncăneț a fost recompensat pentru cea mai bună performanță din concurs.

Secția de natație a Politehnicii Timișoara a participat, sâmbătă și duminică, la „Cupa Hod”, concurs internațional desfășurat în localitatea Hodmezovasarhely din Ungaria. Sportivii alb-violeți au cucerit nu mai puțin de 18 medalii.

Emil Dăncăneț a câștigat trei medalii de aur, în timp ce Darius Nistor a obținut trei medalii de aur și una de argint. Cosmin Lancea s-a ales cu o medalie de argint și una de bronz, în vreme ce Iustina Andrei a cucerit o medalie de aur. Printre cei care s-au aflat pe podiumuri se numără și Daria Humă, care a câștigat o medalie de argint și un de bronz, respectiv Samira Ahmad, câștigătoare a două medalii de aur. Robert Oană Albert a reușit să câștige un argint și un bronz, în timp ce Albert Cojanu a câștigat o medalie de aur și una de argint.

În plus, Emil Dăncăneț a fost recompensat cu cea mai bună performanță a concursului. A obținut 760 de puncte FINA pentru timpul obținut în proba de 50 de metri bras, 28.44.

Concursul a fost unul de verificare pentru Campionatele Naționale de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori care vor avea loc în luna aprilie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată