joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăCemaitrebuiesastiiFOTO. Medic de familie cu triplă specializare, la Sigmed Clinics Sânnicolau Mare

FOTO. Medic de familie cu triplă specializare, la Sigmed Clinics Sânnicolau Mare

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Medicul de familie este primul la care se apelează în cazul unor posibile probleme de sănătate. Joacă un rol foarte important în prevenirea, evaluarea și monitorizarea afecțiunilor, pentru ca pacientul să fie pe mâini sigure. Iar prezența, implicarea și competența acestuia fac diferența în sănătatea familie și a celor apropiați.

La Sigmed Clinics Sânnicolau Mare, Minerva Cojocaru este nu doar medic specialist în Medicina de familie, dar și specialist în Medicină internă și Recuperare medicală. Datorită celor trei specialități, reușește să se îngrijească în totalitate de sănătatea pacienților, inclusiv dacă aceștia au nevoie de o ecografie. Un avantaj pentru sănătatea întregii familii, fie că vorbim de vârstnici sau de cei mai tineri.

„Poate și mai importantă ca prevenirea, evaluarea și monitorizarea afecțiunilor medicale este îmbunătățirea sănătății. Este unul dintre motivele datorită căruia am ales să devin medic specialist în Medicina de familie. Suntem, dacă vreți, primii care luptă, cot la cot cu pacienții, împotriva problemelor de sănătate. Am pus tot timpul preț pe relația pe care o am cu pacienții, pe care o consider una pe termen foarte lung, poate chiar pe viață, ceea ce mă motivează foarte mult”, ne-a spus Minerva Cojocaru, medic specialist în Medicina de familie.

Minerva Cojocaru, Medic specialist Medicina de familie – Sigmed Clinics

În plus, cei care aleg serviciile de Medicină de familie de la Sigmed Clinics Sânnicolau Mare, pot beneficia de întreaga aparatură modernă a clinicii. Gratuit, pacienții pot face examen clinic general, ecografie generală și primesc un Holter TA, pentru a-și monitoriza eficient tensiunea arterială, dar și de alte servicii.

Tot în cadrul Sigmed Clinics Sânnicolau Mare, pacienții pot beneficia de grija unor medici specialiști în domenii precum urologie, pneumologie, endocrinologie, hematologie, obstetrică-ginecologie, ortopedie sau oftalmologie. Cei cu afecțiuni ale pielii se pot îndrepta spre clinica din Sânnicolau Mare pentru a cere sfatul unui dermatolog, iar cei cu afecțiuni ale inimii sau ale vaselor de sânge pot consulta oricând cardiologul clinicii. Nu lipsesc serviciile de medicina muncii.

Reduceri pentru viitorii pacienți

Cei care se înscriu la noul medic de familie din Sânnicolau Mare, pot beneficia, în anul 2024, de redueri de până la 20% la serviciile medicale complexe pe care le oferă Sigmed Clinics.

Înscrierile la medicul specialist în Medicina de familie, Minerva Cojocaru, se pot face printr-o simplă cerere la Sigmed Clinics Sânnicolau Mare, aflat pe strada Victor Babeș, nr. 4. Este nevoie doar de cardul de sănătate, buletinul și dovada că pacientul este asigurat.

Mai multe detalii pot fi aflate pe site-ul www.sigmedclinics.ro, pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0733 256 445.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare