vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEVIDEO. Warner Bros lucrează la noi serii ale Game of Thrones și...

VIDEO. Warner Bros lucrează la noi serii ale Game of Thrones și Harry Potter

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Vești bune pentru fanii Game of Thrones și Harry Potter. Warner Bros pregătește pentru HBO Max noi serii ale celor două francize.

Noul prequel al serialului Game of Thrones este intitulat „A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”. Și se află deja în lucru, chiar dacă nu a fost precizată o dată de lansare.

Întreaga acțiune se desfășoară cu un secol înaintea evenimentelor din „Game of Thrones”, difuzat între 2011 și 2019. Se va axa pe aventurile a „doi eroi neobișnuiți”, Ser Duncan cel Înalt și scutierul său Egg, conform unui comunicat emis de producător.

Anunțul privind noul serial din universul Westeros vine la un an după apariţia „House of the Dragon”, un alt prequel care se concentrează pe războiul civil Targaryen, plasat cu aproximativ 200 de ani înainte de acțiunea din „Game of Thrones”.

Noul Harry Potter promite să fie o adaptare fidelă a cărților pe care J.K. Rowling le-a publicat între 1997 și 2007. Scriitoarea va fi producător executiv al proiectului, a transmis Warner Bros. Vor fi noi actori care vor juca rolurile lui Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint. Producătorii estimează că serialul va fi difuzat timp de 10 ani, o perioadă fără precedent, cu promisiunea că fiecare sezon „va respecta autenticitatea cărţilor sursă și va introduce noi spectatori din întreaga lume în universul Harry Potter”, mai transmit cei de la CNN. 

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare