Embargo Fest, în 2023, la Timișoara. În amintirea anilor ’90

Embargo Fest, în 2023, la Timișoara. În amintirea anilor ’90

După mai multe ediții la Dudeștii Vechi și una în apropiere de Recaș, Embargo Fest revine în 2023 la… Timișoara! Va fi ediția a patra a festivalului, un remember al anilor ’90, care se va desfășura sub motto-ul „Remember the 90’s”, în anul în care orașul de pe Bega este Capitală Europeană a Culturii.

A patra ediție a Embargo Fest se va desfășura în perioada 9-10 iunie 2023, la Muzeul Satului Bănățean. Motto-ul festivalului care a debutat la Dudeștii Vechi va fi „Remember de 90’s”.

Conform organizatorilor, „tema centrală este dedicată artiștilor consacrați din anii ‘90, invitatul special de anul acesta fiind Dr. Motte (DE), un DJ cunoscut ca fiind fondatorul celui mai mare festival de trance din lume – Love Parade Berlin, care luptă pentru înscrierea culturii techno în Patrimoniul Cultural Imaterial UNESCO si organizeaza evenimentele Rave the Planet”.

Printre cei care vor performa în fața melomanilor vor fi Șuie Paparude, cea mai cunocută trupă de muzică electronică din România. Alături vor mai fi artiști precum R.O.A., Canaf, Țapinarii, Woodstock Barbies (HU), Zbogom Brus Li (SRB), The Midnight Vortex (UK), tabloul urmând a fi completat de trupe și DJ locali.

Anul 2023 este cel în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

„Proiectul nostru s-a concentrat întotdeauna pe valorificarea patrimoniului cultural, sub aspectul îmbinării dansurilor tradiționale specifice minorităților din Banat cu arta modernă a teatrului stradal și a muzicii îndrăgite de diferite generații”, transmit organizatorii Embargo Fest.

Biletele se pot achiziționa de AICI.

Donează prin Patreon Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published.