vineri, februarie 23, 2024
No menu items!
AcasăSPORTCostel Pantilimon, noul manager general al Politehnicii Timișoara

Costel Pantilimon, noul manager general al Politehnicii Timișoara

Costel Pantilimon, fostul portar al Politehnicii Timișoara, va fi noul manager general al echipei alb-violete, aflată acum în subsolul clasamentului Ligii a II-a. Instalarea sa oficială în noua funcție va avea loc miercuri, 8 februarie.

Costel Pantilimon reveni la Politehnica Timișoara. Fostul portar băcăuan va fi numit în funcția de manager general al echipei care acum se află în Liga a II-a, miercuri, 8 februarie. Sunt noi speranțe, astfel, și din punct de vedere financiar, unde clubul de pe Bega este deficitar.

Costel Pantilimon s-a născut la Bacău, în 1 februarie 1987. Și-a început cariera la Aerostar din localitate, apoi a fost transferat de Politehnica Timișoara, unde a debutat în Liga I, în celebra eră a lui Marian Iancu. De la clubul de pe Bega a fost transferat în Premier League, la Manchester City. „Fane” a mai evoluat pentru echipe precum Sunderland, Watford, Nottingham Forest, Deportivo La Coruna, Omonia Nicosia sau Denizlispor.  Costel Pantilimon s-a născut la Bacău, în 1 februarie 1987.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată