marți, mai 21, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAccident cu șapte victime pe drumul Sânnicolau Mare - Timișoara

Accident cu șapte victime pe drumul Sânnicolau Mare – Timișoara

Accident cu șapte victime, luni dimineață, pe drumul care leagă Sânnicolau Mare de Timișoara. Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism.

Un microbuz care venea dinspre Lovrin și se îndrepta spre Timișoara a intrat, în localitatea Șandra, într-un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat șase victime, pasageri în microbuz. Erau persoane care veneau de la o evanghelizare din Austria.

„Un bărbat în vârstă de 36 de ani a condus un microbuz pe DN6, dinspre Lovrin, înspre Timișoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condus regulamentar de un bărbat de 22 de ani. În urma impactului, șase bărbați și o femeie care erau pasageri în microbuz au fost răniți și transportați la spital”, a transmis IPJ Timiș.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. De unde va luați informațiile? Alo, tribuna, ați fost acolo, asta este constatarea politiei, sau? Auzi…. Un autoturism care conducea regulamentar… Nimic de tractor, și unde mai pui ca tocmai autoturismul a intrat în depășirea tractorului, neregulamentar, și astfel autoturismul a lovit microbuzul care circula regulamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare