Părăsește Dănuț Groza Primăria Sânnicolau Mare? Ar urma să candideze ca deputat

Părăsește Dănuț Groza Primăria Sânnicolau Mare? Ar urma să candideze ca deputat

Dănuț Groza se pregătește de ultimul mandat în funcția de primar al orașului Sânnicolau Mare. Ar urma să meargă la București, unde va fi cel mai probabil deputat.

Conform deBanat.ro, care citează unele surse, la ședința tineretului liberal din Sânnicolau Mare, care a avut loc săptămâna trecută, Dănuț Groza le-a spus celor prezenți în sala Castelului Nako faptul că este la ultimul mandate de primar în Sânnicolau Mare. Ar urma ca la viitoarele alegeri să candideze pentru un mandate de deputat.

Dănuț Groza este primar al orașului Sânnicolau Mare din 2008, atunci când a candidat de pe listele PDL, fiind acum la al patrulea mandat. La nivel local, în cazul plecării lui Groza la București, se pune problema viitorului candidat liberal. Cel mai apropiat om al lui Dănuț Groza pare consilierul județean Marius Hiticaș, mai ales că viceprimarul Radu Asaftei pare că a intrat într-un con de umbră.

Acum, Dănuț Groza este numărul doi din PNL Timiș, după președintele CJ Timiș, Alin Nica, președintele liberalilor din cel mai vestic județ al țării. Groza ocupă funcția de secretar general.

Foto: Facebook / Dănuț Groza

Donează prin Patreon Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published.