vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăCemaitrebuiesastiiTurneu de minifotbal pe sintetic, la Sânnicolau Mare. Înscrierile sunt deschise

Turneu de minifotbal pe sintetic, la Sânnicolau Mare. Înscrierile sunt deschise

„Amatorii-profesioniști” de minifotbal din zona Sânnicolau Mare și nu numai vor avea parte de o zi doar a lor, la începutul lunii aprilie. La „Sintetic SNM” se va desfășura un turneu de minifotbal, singurul eveniment de genul organizat în Sânnicolau Mare, în ultima perioadă. Înscrierile sunt deschise!

Turneul de minifotbal organizat de cei de la „Sintetic SNM”, locație aflată în zona „gara mica” din Sânnicolau Mare, va avea loc sâmbătă, 9 aprilie. Se anunță vreme numai bună pentru mișcare și, deja, mai multe echipe s-au aliniat la start.

Datele referitoare la organizare, premii și regulamentul vor fi puse la punct pe parcurs, la „ședințele tehnice”, în funcție de numărul echipelor ce se vor înscrie. Există toate premisele pentru o zi alături de prieteni care cu siguranță se va termina cu amintiri plăcute, iar înscrierile încă sunt deschise și se pot face la numărul de telefon 0729 986 947.

Turneu caritabil cu succes

De succes a avut parte și un turneu caritabil organizat de cei de la „Sintetic SNM” la sfârșitul lunii martie. Mai multe echipe s-au aliniat la start și au reușit să strângă suma de 5.800 de lei. În plus, au fost și donații în valoare de 920 de lei, iar un tricou cu numele fostului internațional roman Dorinel Munteanu s-a vândut cu suma de 650 de lei. Toți banii au ajuns în contul unei familii nevoiașe din Cenad, formată dintr-o mama și trei copii, dintre care unul este grav bolnav.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare