Nora, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timișoara, cu o tradiție de aproape 30 de ani, oferă clienților oportunitatea de a avea, în fiecare zi, un prânz delicios. Meniul săptămânii este unul diversificat și complet, cu preparate autentice și tradiționale.
Meniul săptămânii este disponibil pe timpul verii de luni până vineri la Nora, restaurant de mare tradiție din Timișoara, înființat în urmă cu aproape 30 de ani, care, în timp, a devenit unul dintre cele mai apreciate localuri din orașul de pe Bega. Oferta este variată de la o zi la alta, cu preparate gustoase, care respectă specificul tradițional românesc din toate părțile țării, sârbesc sau internațional.
Meniul poate fi servit inclusiv la Restaurant Nora, aflat pe Bd. Dâmbovița, nr. 40. Comenzile pot fi făcute fie la numerele de telefon 0256 980, 0752241204 sau 0256 441144, fie pe www.nora-delivery.ro, zilnic, între orele 11 și 22.
Luni, 16 iunie
- Ciorbă de pui a la grec
- Cotlet Florentin – 140 de grame
- Salată de varză – 100 de grame
- Pâine
- Desert – 80 – 100 de grame
Marți, 17 iunie
- Ciorbă de văcuță – 400 de grame
- Aripioare de pui crispy – 180 de grame
- Cartofi prăjiți – 150 de grame
- Sos de usturoi – 30 de grame
- Pâine
- Desert – 80 – 100 de grame
Miercuri, 18 iunie
- Ciorbă de salată verde cu afumătură – 400 de grame
- Piept de porc la grătar – 120 de grame
- Cartofi sotați cu ceapă și verdeață – 150 de grame
- Salată de castraveți – 100 de grame
- Pâine
- Deset – 80 – 100 de grame
Joi, 19 mai
- Ciorbă de perișoare – 400 de grame
- Piept de pui la grătar – 120 de grame
- Piure de spanac – 150 de grame
- Pâine
- Desert – 80 – 100 de grame
Vineri, 20 iunie
- Supă de pui cu tăiței – 400 de grame
- Gulaș unguresc cu legume – 300 de grame
- Salată de murături – 100 de grame
- Pâine
- Desert – 80 – 100 de grame.