joi, iulie 25, 2024
No menu items!
AcasăȘtiri din TimișEvenimentRazie în Timișoara și în Giroc

Razie în Timișoara și în Giroc

A fost razie în Timișoara și în Giroc marți, 18 iunie. Polițiștii au aplicat aproape 50 de amenzi în valoare de aproape 10.000 de lei.

„În data de 18.06.2024, în intervalul orar 19:00-22:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool și droguri, verificarea stării tehnice a vehiculelor, combaterea fenomenului migrațional, asigurarea unui climat de ordine de siguranța publică în rândul participanților la traficul rutier”, transmite IPJ Timiș.

Au fost filtre pe strada Popa Șapcă din Timișoara și pe Calea Timișoarei din localitatea Giroc. La acțiune au participat și 4 reprezentanți ai Registrului Auto Român și un echipaj din cadrul Serviciului Rutier.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate 4 testări drugtest, 43 testări alcooltest, au fost legitimate 113 persoane și controlate 83 de autoturisme și 47 de motociclete. În urma activităților, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni în valoare totală de 9.590 lei. Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere (dintre care 2 pentru conducere agresivă și 6 pentru neacordarea priorității pietonilor) și retrase 20 de certificate de înmatriculare pentru constatarea defecțiunilor tehnice ale autovehiculului.

Polițiștii continuă astfel de acțiuni pentru siguranța traficului rutier.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare