vineri, mai 24, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEO nouă funcție va fi disponibilă pe WhatsApp. A fost cea mai...

O nouă funcție va fi disponibilă pe WhatsApp. A fost cea mai solicitată

O nouă funcție va fi disponibilă în curând pentru utilizatorii WhatsApp. Este vorba despre transcrierea mesajelor vocale.

În curând, pe WhatsApp, utilizatorii vor avea posibilitatea de a transcrie mesajele vocale, a anunțat compania Meta. Urmează o perioadă de testare, apoi aceasta va putea fi utilizată.

Este printre cele mai solicitate funcții de cei care folosesc WhatsApp. Va fi foarte utilă într-un mediu zgomotos, acolo unde nu pot fi ascultate mesajele vocale, astfel ca ele vor putea fi citite, în loc să fie ascultate. Noua funcție va fi foarte utilă și persoanelor care au deficiențe de auz.

Odată funcția activată din setări, o singură atingere va fi suficientă pentru a obține transcrierea. Mesajul audio va rămâne, de asemenea, disponibil.

Procesul transcrierii va avea loc direct pe dispozitiv. Nu va mai fi nevoită să treacă prin cloud. Singura cerință este descărcarea unui pachet de 150 MB pentru conversa din voce în text. Noua funcție este disponibilă în versiunea beta 2.24.7.8 a aplicației WhatsApp pentru Android. Lansarea oficială pentru toți utilizatorii, pe Android și iPhone, precum și pe PC și web, va avea loc în curând.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare