joi, mai 2, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUPDATE. Tragedie pe o șosea din Timiș. Un bătrân de 92 de...

UPDATE. Tragedie pe o șosea din Timiș. Un bătrân de 92 de ani aflat pe mopedul electric a murit în urma impactului cu o mașină

Un bărbat și-a găsit sfârșitul, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe un drum din Timiș. Se afla pe mopedul electric când s-a izbit de un autoturism. UPDATE 2. Cauza producerii accidentului

Alerta a fost dată duminică, în jurul orei 13.10, atunci când pompierii, poliția și medicii s-au deplasat de urgență pe drumul care unește Gottlob de Lovrin, unde a avut loc un accident rutier. S-a produs pe DJ 594, fiind implicate un autoturism și un moped electric.

Mopedul electric era condus de un bărbat în vârstă de 92 de ani, care a murit în urma impactului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE. A intervenit inclusiv elicopterul SMURD

La locul accidentului s-a intervenit inclusiv cu elicopterul SMURD pentru a încerca să-i salveze viața celui aflat pe mopedul electric. A zburat de la Arad, venind în sprijinul echipajului SMURD de la Subunitatea din Sânnicolau Mare, de unde s-au deplasat inclusiv șase pompieri cu o autospecială de primă intervenție. Bărbatul în vârstă de 92 de ani a fost găsit inconștient, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

UPDATE 2. Cauza producerii accidentului

Polițiștii au stabilit cauza producerii accidentului, în urma cercetărilor de la fața locului. Conform IPJ Timiș, la volanul mașinii se afla un bărbat de 47 de ani care conducea pe DJ 594, dinspre Lovrin, înspre Gottlob, care la un moment dat a efectuat o depășire, iar la revenirea pe sensul său de mers a intrat în coliziune cu mopedul electric condus de un bărbat în vârstă de 92 de ani.

Șoferul nu a consumat alcool.

Sursă foto: Facebook / Bandi Bandi

Citește și:

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

Tiberiu Popescu pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe De-a dacii și romanii
Petru Budur pe România nefiltrată